20. 8. 2022

Novinka pod lupou: Marriage (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Marriage
Žánr drama, minisérie
Stanice BBC One
Premiéra 14. 8. 2022
Vysílání pondělí
Délka pilotu 55 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Sean Bean, Nicola Walker

O čem to je?

Manželé Ian a Emma prožívají příjemné chvilky i problémové situace svého třicetiletého manželství. Sledujeme, jak se vyrovnávají s nejistotami, nejasnostmi, nadějemi a obavami, které jsou součástí všech manželství, a jaké dary a rizika s sebou přináší dlouhodobý intimní vztah.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Dlouho se mi nestalo, abych na nějaký seriál neměla vůbec žádný názor. Teď je to ale tady. Sledovala jsem zhruba 55 minut příběhu, který nebyl vůbec o ničem a já nevím, jak na to mám vůbec reagovat.

Milovníky britské tvorby potěší známé tváře. Hlavní hrdinové spolu normálně komunikují, navštěvují příbuzné – úplně stejně, jak to děláme my všichni v našich osobních životech. Nestane se tady vůbec nic, co by stálo za zmínku, nebo co by se mohlo rozvinout v nějaký zamotanější a komplikovanější příběh.

Opravdu po prvním díle netuším, co tvůrci chtějí v celé sérii řešit. Dokonce ani v samotném vztahu manželů jsem nezaznamenala žádné extra velké trhliny. Největší problém je asi ten, že jsou spolu desítky let, takže už si nehrají na žádný žhavý románek nebo obrovské zamilování – už si na sebe prostě zvykli a berou se jako samozřejmost. Je tohle ale důvod k tomu, abych dala šanci dalším dílům? Spíše ne.

  • známé tváře
  • bez zápletky
  • nenaláká na další sledování
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
litllewitch

litllewitch

Teď jsem se do toho pustila, protože zbožňuju Seana Beana, a moc se mi to líbí. Je to klasický konverzační...
před 90 týdny
Další články k tématu