13. 1. 2022

Novinka pod lupou: Run the Burbs (CBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Run the Burbs
Žánr komedie
Stanice CBC (Kanada)
Premiéra 5. 1. 2022
Vysílání středa
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Mladá odvážná kanadská rodina se rozhodla žít na předměstí naplno.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Podobné cool rodinky jsou zábavné. My jsme doma suchaři, nedokážu si představit, že bych byla tak zainteresovaná do sousedů na celé ulici. Ale chápu, že v Kanadě nebo Americe to je trošku jiné, tam jsou rodinné domy a všichni se na předměstí znají. U nás je to samý panelák, takže to až tak moc nejde.

Pilotní díl utekl rychle. Má jen půl hodiny a pořád se něco děje. Matka je parádní drsňačka, otec je na můj vkus až přes čáru, jak moc se snaží být cool. Děti za mě zklamání, všechno táhnou jen rodiče.

Samotná zápletka trošku pokulhává, ale jak říkám, možná je to proto, že sama takovou interakci se sousedy neznám a neměla bych sebemenší zájem pořádat nějakou párty pro všechny. Další díly vynechám, mám raději dramata než komedie, u komedií mě jen málokterá skutečně chytne. Ale pilot byl celkem fajn.

  • zábavná rodinka, hlavně matka
  • pouliční závod se povedl
  • nemám potřebu vidět další díly
  • vtipy na mě nefungovaly
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Run the Burbs, minimálně v pilotním díle, je výjimečně nevtipná komedie, která se nehezky vlekla, aspoň pro mě. Počet vydařených vtipů je minimální, seriál se teprve rozjíždí a vlastně se v úvodním díle nic moc nestane, kromě zobrazení rodinné a sousedské sounáležitosti.

Vedlejší dějové linky (například rozvoj vztahu mezi dcerou a její kamarádkou) seriál víceméně jen nahodí, snad se jim bude v dalších epizodách více věnovat. Na ty se ale už dívat nebudu, protože pilot nemá nic, čím by mě nalákal na další sledování a pár vydařených scén nedokáže zahnat ten balast nudy a neoriginality o­kolo.

  • dětští hrdinové nejsou otravní
  • vtipná scéna automobilového „závodu“
  • hudba (podle osobního vkusu)
  • postava otce rodiny
  • pilot vlastně nic moc neřekne
  • není to příliš vtipné ani strhující
  • nenaláká na budoucí sledování
30 %
Mé hodnocení
Mad.Awe
Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
lenochod6

lenochod6

Tak tohle jsem sledovala jenom kvůli tomu, že vím, že tam někdy bude Julie Nolke, což je jedna z mých...
před 2 roky
Další články k tématu