15. 3. 2022

Novinka pod lupou: Silverpoint (BBC iPlayer)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Silverpoint
Žánr sci-fi
Stanice BBC iPlayer
Premiéra 6. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 21 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Čtyři děti na dobrodružném táboře Silverpoint v roce 1997 narazí v lese na něco podivného, co jejich životy i svět kolem nich vyvede z míry.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Těšila jsem se na sci-fi, jen jsem si nevšimla, že jde o rodinný seriál, nebo spíš seriál pro děti. Taková sci-fi verze Čarodějnic školou povinných. Asi blbé připodobnění, ale žádné podobné seriály neznám, protože tento dětský žánr jde úplně mimo mě.

Nemám tady asi moc co říct. Seriál má jasně stanovené publikum, kterému se příběh jistě bude líbit. Máme tady skupinku mladých přátel, kteří si užívají prázdniny v kempu, kde odhalí nadpřirozený jev a rozhodnou se vyblbnout na maximum. Kdo by nechtěl podobné dobrodružství ve stavu beztíže.

Jsou to prostě děti, střídají nálady padesátkrát za den (dokonce to v pilotu i padlo), takže někdy se s nimi smějete, jindy jim máte chuť jednu vlepit. Dál koukat nebudu, ale věřím, že půjde o zábavný seriál pro ty, kterým je určený.

  • sympatický příběh
  • pro děti ideální zábava
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu