19. 5. 2022

Novinka pod lupou: Vampire in the Garden (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Vampire in the Garden
Žánr anime, dobrodružný, drama, fantasy
Stanice Netflix (Japonsko)
Premiéra 16. 5. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 30 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Megumi Han, Yu Kobayashi

O čem to je?

V rozděleném světě budoucnosti chtějí dvě dívky dělat zakázané věci: lidská chce hrát na housle a upírka chce poznat širší svět.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Anime mám dost ráda už asi 20 let, takže jsem byla ráda, že toto anime je na Netflixu. Ale čekala jsem více, po pilotu mě čekalo spíše zklamání. Což jsem tedy nečekala. Díky krátké stopáži a pouhým pěti dílům je toto anime ideální na maraton.

Postavy jsou nesympatické, jak ze strany lidí, tak i upírů. Jediné dvě postavy, které jsou mi sympatické, je člověk Momo a upír Fine. Závěr, kde se bojuje, se mi líbil, takže jistý potencionál to má. Ale jinak mi to od začátku přišlo takové nezáživné až nudné.

Díky zajímavému závěru, krátké stopáži a jen pěti dílům tomuto anime šanci dám a určitě se na zbytek podívám. Třeba se laťka zvedne nahoru a nakonec to nebude taková katastrofa, jak to po pilotu vypadá.

  • Momo a Fine
  • závěr
  • stopáž, takže ideální na maraton
  • postavy
30 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu