24. 11. 2022

Novinka pod lupou: Fleishman Is in Trouble (FX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Fleishman Is in Trouble
Žánr minisérie, drama
Stanice FX
Premiéra 17. 11. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Toby Fleishman a jeho manželka žijí odloučeně. Hrdina se znovu ponořuje do světa randění, kterému vévodí seznamovací aplikace. Ke svému milému překvapení zjišťuje, že je nyní žádanější než v době, než se oženil na konci studií medicíny. Nyní se těší na první svobodné léto. Jeho žena Rachel však náhle zmizí a hrdinovi zůstanou na krku děti. Nikdo neví, kde Rachel je ani kdy se vrátí. Toby se musí vypořádat s rodičovstvím, návratem starých přátel, povýšením v práci a všemi svobodnými ženami, které Manhattan nabízí. Brzy si však uvědomí, že nikdy nezjistí, co se s Rachel stalo, dokud se upřímně nepodívá na důvody, které zapříčinily rozpad jejich manželství. Minisérie je adaptací románu od Taffy Brodesser-Akner.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento seriál vypadá hodně nenápadně. Moc jsem o něm neslyšela, ale překvapil mě svým známým hereckým obsazením.

O příběhu zatím úplně nevím, co si myslet. Rozjela se tam taková záhadná dějová linka se zmizením bývalé manželky hlavního hrdiny, která by mohla mít zajímavý vývoj. Ale všechno ostatní – děti, užívání si svobodného života, přátelé – mě až tolik neoslovovalo. Ani ten voiceover od Lizzy mi sem až tolik neseděl, a to mám voiceovery obecně v oblibě.

Určitě bych neřekla, že je seriál nějaký obyčejný průměr, ale asi jsem očekávala trošku víc, když jsem viděla to obsazení. Ještě zkusím další díly a uvidím, kam se příběh bude vyvíjet dál, ale po pilotu převažuje spíše zklamání.

  • herecké obsazení
  • záhada se zmizením bývalky
  • hlavní hrdina postrádá charisma
  • konverzace s kamarády jsou vesměs nudné
  • voiceover se mi sem nehodí
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
LuciaG

LuciaG

Ja teda neviem, kde som bola doteraz, že tento seriál išiel úplne mimo moje radary. Lizzy Caplan, Jesse...
před 77 týdny
Další články k tématu