7. 11. 2022

Novinka pod lupou: El Encargado (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název El Encargado (Šéf)
Žánr komedie, drama
Stanice Disney+ (Argentina)
Premiéra 26. 10. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 32 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Mariano Cohn, Gastón Duprat
Hrají Guillermo Francella, Gabriel Goity, Mariana Anghileri

O čem to je?

Dramatická komedie, která ironickým a humorným tónem vypráví o dobrodružstvích Elisea, špičkového domovníka, který za zády sdružení majitelů domů, které ho najalo, využívá a zneužívá svých pravomocí ke sledování a pletichaření. Dům je jako vesmír, jehož ekosystém funguje podle vlastní dynamiky a specifických pravidel – domovník zná dokonale každé z nich.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak to je dobrý šmíral! Musím ocenit nápad na příběh, něco takového se až tak často nevidí. Možná by se trošičku dal seriál přirovnat k Hotel Babylon, jen tady máme správce obytné budovy, který ví o místních nájemnících skoro víc než oni sami o sobě.

Hlavní představitel odvádí parádní výkon. Líbí se mi, jak si tvůrci dali záležet, aby vystihli a zdůraznili jeho přetvařování. V jednu chvíli je to ten nejmilejší strejda na zemi, a ve zlomku vteřiny je z něj zákeřný a vypočítavý chlápek, který místní obyvatele a jejich majetek vlastně jen a pouze využívá.

Nečekala jsem, že mě zrovna tento seriál tolik chytne. I když vypadá nenápadně, dokázal upoutat mou pozornost. Líbí se mi téma i hlavní hrdina, nebo spíše antihrdina. Rozhodně plánuju pokračovat ve sledování, abych viděla, jak se celá zapeklitá situace bude vyvíjet dál.

  • nápaditý příběh
  • dobře napsaný hlavní hrdina
  • pěkné prostředí luxusní bytové jednotky
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu