10. 5. 2022

Novinka pod lupou: The Dry (BritBox)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Dry
Žánr komedie, drama
Stanice BritBox
Premiéra 5. 5. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Shiv Sheridanová se po letech večírků v Londýně vrací do Dublinu a snaží se proplout novou etapou svého života. Snaha zůstat střízlivá a být zpět se svou rodinou nebude snadná.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nevím, jestli je to komedie, ale na druhou stranu to nefunguje úplně ani jako drama. Seriál se podle mě docela hledá, úplně mi nesedl.

Hlavní hrdinka se musí potýkat s výzvami, které přináší čerstvá abstinence. Všichni kolem ní pijí a moc nedokážou chápat, proč si o sobě myslí, že je alkoholička. Navíc se s tím pojí stres ze smrti milované osoby, což přináší další stres.

Celý první díl se odehrává během pohřbu, takže se dá očekávat, že se atmosféra v dalších dílech trošku víc promění. Ale pokud bych se měla po prvním díle rozhodovat, jestli sledovat dál, tak rozhodně ušetřím místo ve watchlistu. Myslím, že po pár dnech na seriál úplně zapomenu a když si na začátku nového měsíce budu dělat přehled o tom, co chci do watchlistu přidat, ani nebudu vědět, o co tady vlastně šlo.

  • utíká rychle
  • sympatická hlavní hrdinka
  • nenaláká na další sledování
  • nemá žádnou jiskru
  • ani drama, ani komedie
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu