15. 6. 2022

Novinka pod lupou: Trixie Motel (Discovery+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Trixie Motel
Žánr realityTV
Stanice Discovery+
Premiéra datum
Vysílání 3.6.2022
Délka pilotu 60 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Trixie Mattel

O čem to je?

Trixie bude muset čelit realitě, protože investovala své životní úspory do zchátralého motelu v supermoderním Palm Springs v Kalifornii.

Trailer

A jaký je váš ortel?

Drag vládne světu a tak tu máme další reality show, tentokráte s vítězkou třetí řady RuPaul's Drag race All Stars Trixie Mattel. Ta se totiž společně se svým partnerem rozhodla koupit zanedbaný hotel a nyní ho potřebují rychle a s omezeným rozpočtem zrenovovat, než Trixie vyrazí na tour.

Reality show je na Trixie samosebou postavená, ale to je jak její výhodou, tak jejím záporem. Často je reality show totiž zaměřena na Trixiino exhibování, než aby se soustředila na renovaci. Některé její zapojení je navíc zjevně zinscenované, až se tomu člověk musí smát. Nemluvě o product placementu na produkty, které Trixie pod svou značkou vyrábí.

Velkým kladem je manžel Trixie a řemeslníci, kteří se opravdu hotel snaží zrekonstruovat a snaží si udržet nadhled a zároveň se snaží být nohama na zemi. Jen je škoda, že jsou ukázáni tak málo, jak jsem psala výše.

Celkově je to asi fajn oddechovka pro lidi, co mají rádi drag, ale pokud byste se chtěli dívat na renovaci, tak doporučuju radši něco jiného.

  • manžel Trixie
  • řemeslníci
  • Trixie
  • málo ukázaná rekonstrukce
  • product placement
50 %
Mé hodnocení
litllewitch
Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
litllewitch

litllewitch

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu