5. 8. 2022

Novinka pod lupou: Another Self (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Another Self (Já jinak)
Žánr drama
Stanice Netflix (Turecko)
Premiéra 28. 7. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 53 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Kamaradství Ady, Sevgi a Leyly, které začalo na univerzitě, se během let změnilo v přátelství, které jim dodává sílu i v těch nejtěžších chvílích. Ada je úspěšná všeobecná lékařka a Sevgi ambiciózní právnička. Leyla na rozdíl od nich dvou nikdy nepracovala a nebudovala svou kariéru. Žije pohodlný život se svým manželem a synem. Silné pouto mezi těmito třemi ženami však vystaví Sevgi největší zkoušce poté, co je jí diagnostikována rakovina.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Netflix jednou za čas přijde se seriálem, který si nějakým způsobem hraje na moderní twist Sexu ve městě. Většinou se jedná o kousky z různých zemí světa, takže je zajímavé porovnávat, jak se tvůrcům daří toto stokrát dokola omílané téma zpracovat.

Tady nám do příběhu přimíchali problematiku zdraví, peněz, komplikace vztahu vs. práce i vztahové problémy z minulosti. Vše je zasazené do zajímavého prostředí plného krásné přírody, super jídla, pití a selfíček.

Upřímně, nenašla jsem tu nic, kvůli čemu by mi měl seriál utkvět v paměti déle než pár dnů. Koukalo se na to dobře, ale chybí mi jiskra, nějaká výraznější chemie mezi postavami a trošku více dynamiky.

  • pěkné prostředí
  • chybí tomu jiskra
  • průměrné postavy
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
B.Wilde

B.Wilde

Na seriál se chystám podívat, už jen proto, že jde o Tureckou produkci, která by mohla být trochu...
před 93 týdny
Další články k tématu