17. 3. 2022

Novinka pod lupou: Love, Life & Everything in Between (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Love, Life & Everything in Between (Láska, život a všechno mezi tím)
Žánr komedie, drama, romantický
Stanice Netflix (Saudská Arábie)
Premiéra 10. 3. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 29 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Seriálová antologie z arabského světa se špetkou černého humoru ukazuje lásku a vztahy v nejrůznějších podobách.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Podobnou věc už jsme tu měli minulý nebo předminulý rok z Indie – Feels Like Ishq. Tentokrát míříme do Saudské Arábie, ale výsledky jsou v mých očích o mnoho rozpačitější.

Pilot na mě působil hodně zmateně a celkově nezajímavě a nudně. Začátek vypadal slibně, ale přišlo mi, že se příběh celou dobu trvání pilotu plácal na jednom místě. A pak najednou bez jakéhokoliv vysvětlování přišel skok, který nás posunul úplně někam jinam.

Jde o antologii, každý díl má jiné postavy a příběh, takže moc nejde zobecňovat nějaké herecké výkony a charaktery postav. Pokud tohle ale měl být díl, který má nalákat na další sledování, tak spíše selhává. Poster je extra romantický, ve výsledku se tady ale o romantice pouze mluví, ale z obrazovky na mě nesálá.

  • zase vidíme tvorbu nové země, kterou ještě neznáme
  • nenaláká na další sledování
  • zmatený a nezajímavý příběh
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Ten název i anotace evokuje něco mnohem víc fancy, než to ve skutečnosti bylo. Teda alespoň ten první díl. Jelikož se jedná o antologii, kdy má každý díl svůj uzavřený příběh, těžko se hodnotí potenciál celého seriálu. Pokud to chápu, tak tady je to tak, že dokonce i každou epizodu napsal a zrežíroval někdo jiný, takže by se dal hodnotit díl od dílu úplně zvlášť.

Ten díl, který jsem teda viděla, pojímal příběh dvou bratrů, holky, do které byl jeden z nich zamilovaný, a ztracené krávy. Fakt krávy. Víc arabsko-vesnický příběh byste hledali asi těžko. Bylo to hrozně o ničem a první půlku jsem se neskutečně nudila. Pak jsem si ale našla cestu k tomu mladšímu bráchovi, dohazovače, který byl takový chudáček a byl strašně zlatý. Ten jejich sourozenecký vztah a poselství, které vydával, byl na celé epizodě určitě to nejlepší.

Na konec se pak i dobře koukalo, byly tam hezké záběry přírody (až takové divně artové) a happyend (jsem stoprocentní zastánce happyendů kdykoliv a v čemkoliv), ale že by to nějak nalákalo na celou antologii, a já se teď nemohla dočkat dalších příběhů, se říct nedá. Ještěže to mělo jen půl hoďky.

  • vztah bratrů
  • délka a happyend
  • příliš blbý začátek
  • nemám chuť kouknout na další díly
50 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu