20. 9. 2022

Novinka pod lupou: Tierra Incógnita (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tierra Incógnita (Tierra Incógnita: Utajená země)
Žánr horor, mystery
Stanice Disney+ (Argentina)
Premiéra 8. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 39 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Eric se vrací do rodného města, aby vyřešil záhadu zmizení svých rodičů před osmi lety. Spolu se sestrou je vychovávali prarodiče z matčiny strany, ale Eric se od nich rozhodne odejít a vydat se do strašidelného zábavního parku Tierra Incógnita, který patřil jeho rodičům a kde byli naposledy spatřeni.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Těšila jsem se na horor, který je v žánrech seriálu napsaný, ale bohužel jsem se nedočkala. Spíš mi to přijde jako seriál pro teenagery, který se snaží budovat napětí, ale nedokáže se dostat až do hororu. Škoda.

Hlavní hrdina vypadá jako milý kluk, ale není to někdo, koho by mě bavilo delší dobu sledovat. To samé platí i o jeho rodině nebo přátelích. Nikdo nevadí, ale nikdo ani nenabízí žádné vzrušující atributy, které by diváka dokázaly zaujmout. Jak říkám, na mladé to může zapůsobit, ale z pohledu dospělého člověka je to až příliš jednoduché a obyčejné. Dál pokračovat nebudu.

  • zábavný seriál pro mladší publikum
  • bez temné hororové atmosféry
  • velmi jednoduché a obyčejné
  • nezajímavé postavy
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Pletu se, nebo je neobvyklé, že byl horor vyprodukovaný v Jižní Americe?
před 87 týdny
Další články k tématu