1. 10. 2022

Novinka pod lupou: Só Se for por Amor (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Só Se for por Amor (Jen když je to z lásky)
Žánr drama, hudební
Stanice Netflix (Brazílie)
Premiéra 21. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Deusa se pustí na sólovou dráhu, která má neblahý dopad na její vztah s Tadeuem. Eva chce, aby její texty zazpívala nějaká velká hvězda. A jejich sny se brzy protnou.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Příjemný a pohodový seriál se spoustou parádní melodické hudby. Za mě spokojenost, protože písničky zní parádně.

Příběhově jde o takovou poloviční telenovelu, alespoň v první části, kdy sledujeme drama okolo slavného zpěváka. Musím ale říct, že jsem nečekala, jakým směrem se příběh bude ubírat dál a jakým způsobem další kapela dostane šanci zazářit a jít za svou cestou za slávou. Plusy za překvapivý zvrat.

Věřím, že jejich cesta bude velmi trnitá, tvůrci podobných seriálů si vždycky dají záležet na tom, aby vymysleli co největší klacky pod nohami.

Ve všech ostatních ohledech je seriál docela průměrný, nenabízí nic nového. Ale pro fanoušky hudebních kousků by mohl být příjemnou oddychovkou, u které se budete vlnit v rytmu příjemné brazilské hudby s úsměvem na rtech.

  • super hudba
  • sympatické postavy
  • nečekala jsem vývoj v příběhu
  • obecně je to ničím nevyčnívající tuctovka
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu