30. 8. 2022

Novinka pod lupou: Little Demon (FXX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Little Demon
Žánr animovaný, komedie, nadpřirozený
Stanice FXX
Premiéra 25. 8. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Darcy Fowler, Seth Kirschner, Kieran Valla
Hrají Aubrey Plaza, Danny DeVito, Lucy DeVito

O čem to je?

Třináct let po otěhotnění s Ďáblem se matka se svou dcerou Antikristkou pokouší žít obyčejný život v Delaware. Neustále se jim ale do cesty vtírají různé nadpřirozené ďábelské síly včetně samotného Satana, který bojuje o péči a výchovu nad duší své dcery.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Já vůbec nevím, co k tomu říct. Muž se chvíli díval se mnou a div mu nevypadly oči z důlků, co všechno se tam za pár minut odehrálo.

Ze začátku jsem si říkala, že to nevypadá tak špatně, jak jsem čekala. Přece jen mám docela přesnou představu o tom, kolik nechuťáren a nevkusného humoru se v podobných animácích vyskytuje. Jenže pak jsme se posunuli o pět minut a pořádně se to rozjelo.

Nahota, jedna nechutnost horší než druhá, skoro jsem ani nedokázala všechno pojmout, jak rychle se to všechno semlelo. Nevěděla jsem, jestli zavřít oči, smát se, nebo zvracet. Nakonec jsem to nějak přežila, ale teda tohle bylo silné kafe.

  • začátek vypadal na nadějný animák
  • tohle asi musíte vidět na vlastní oči
  • a pak se to všechno semlelo…
40 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Kdybych to takto cítil, tak bych určitě šel s hodnocením pod 40%. Tím chci říct, že mně u Tebe...
před 89 týdny
Další články k tématu