3. 2. 2022

Novinka pod lupou: Angry Birds: Summer Madness (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Angry Birds: Summer Madness (Angry Birds: Střelené léto)
Žánr animovaný, dětský, komedie
Stanice Netflix
Premiéra 28. 1. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 11 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Staří známí ptačí hrdinové i jejich noví kamarádi se vydají na letní tábor pod vedením Mocného Orla. Na jedné straně stojí ptáčci, kteří posouvají hranice a porušují pravidla, aby si užívali dobrou zábavu. na druhé pak stojí prasátka, která se jim snaží zavařit, jak jen je to možné.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Musím svůj názor zahájit tím, že Angry Birds znám pouze z doslechu. Hru jsem nikdy nehrála ani nesledovala jiné příběhy z tohoto světa. Angry Birds: Summer Madness je tak mým prvním setkáním s danou značkou. A co na ni říkám?
Popravdě, pro dospělého diváka to není žádná sláva. První epizoda má pár vydařených vtipů, ale válet se smíchy se rozhodně nebudete. Angry Birds: Summer Madness má nicméně jako cílovou skupinu děti, a pro ty nejmenší diváky zafunguje.
Pilotní epizoda je krátká (pouhých 11 minut), je v ní plno barviček, zvířátek a akce, co víc by si mohlo dítě přát? Chybí mi tam nějaký přesah, něco, co by mě donutilo sledovat dál, ale cílová věková skupina a/nebo milovníci Angry Birds si tento seriál jistě vychutnají víc než já a k mému hodnocení si mohou směle přidat několik (desítek) procent.

  • Krátká epizoda, takže odsýpá
  • Na animaci se dá dívat
  • Pro děti je to ideální
  • Jakožto dospělého diváka mě to nedokázalo oslovit, seriál je příliš infantilní
  • Nenabízí nic originálního
  • Prostě mě to nebavilo, ale vsadím se, že spousta lidí to bude vidět jinak
50 %
Mé hodnocení
Mad.Awe
Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu