2. 5. 2022

Novinka pod lupou: Barons (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Barons
Žánr drama, retro
Stanice ABC (Austrálie)
Premiéra 24. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 54 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Baroni vyprávějí příběh surfařsky poblázněné skupiny hippies, kteří se otočí zády ke světu a hledají svůj ideální kousek surfařského ráje. Netuší, že jejich touha po dokonalé svobodě a dokonalé vlně je zavede z pláže až do zasedací místnosti miliardového impéria. Při prodeji svého surfařského snu světu se však z těchto nejlepších přátel stanou nelítostní soupeři. Otázka zní – když jednou prodáte ráj, můžete ho ještě někdy získat zpět?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Čekala jsem to lepší. Mělo to být zábavné a nenáročné oddechové drama z prostředí surfařské hippie komunity. Ve výsledku se ale na prkně téměř nejezdilo, místo toho se zase a opět řešily pouze vztahy, což už tady bylo milionkrát.

Nápad se zařazením podnikání není špatný, ale bohužel byl scénář napsaný ne na základě chytrého a vynalézavého ducha, ale spíše tajnůstkářství, domluv jednoho s druhým za zády třetího a dalšího zbytečného dramatu, které se nakonec odhalí ve velkolepém finále prvního dílu. Koho baví intriky, tak si přijde na své, ale pokud hledáte ryze zábavné sportovní drama, tak jste na špatné adrese.

  • retro zasazení
  • surfování
  • spíše vztahové drama než sportovní oddychovka
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu