8. 10. 2022

Novinka pod lupou: So Help Me Todd (CBS)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název So Help Me Todd
Žánr drama, právnický
Stanice CBS
Premiéra 29. 9. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Talentovaný, ale bezohledný soukromý detektiv, který je černou ovcí své rodiny, navzdory svým protikladným povahám neochotně souhlasí s tím, že bude pracovat jako vyšetřovatel pro svou panovačnou matku, úspěšnou advokátku, která se vzpamatovává z nedávného rozpadu manželství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Case of the week seriály jsou jak vidno nesmrtelné a přijít na nějaký, který bude aspoň minimálně originální, je za mě velké plus. Tohle řešení případů mě totiž hrozně bavilo. Bylo to předvídatelné jako prase, ale co. Od začátku až do konce jsem se ani na chvilku nenudila. Scénář byl tak nějak obyčejně a ležérně vtipný, což je jeden z nejlepších způsobů, jak mě zaujmout. Skylar byl skvělý, užívala jsem si jeho lhaní i metody vyšetřování a dynamika matky se synem, které jsem se obávala nejvíc, vůbec nebyla špatná.

Kdybych chtěla, našla bych si něco, co mi zrovna úplně nesedlo, snad na každém seriálu. Tady by to byla sestra a drama okolo ní, které určitě ještě nabobtná, ale určitě se nejednalo o nic, co by se nedalo zvládnout. Ta anotace zněla dost děsivě, ale nakonec jsem opravdu příjemně překvapená a ten konec byl parádní, určitě plánuju jednou ve sledování pokračovat.

  • case of the week typ seriálu s originálním pojetím
  • skutečně vtipné
  • Skylar Astin
  • vůbec by mi nevadilo míň sestry a míň předvídatelnosti
80 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones

Ze začátku jsem si říkala, že tohle bude průšvih. Nesympatické a vlezlé postavy, které se jen překřikují, aby byly co nejvíc slyšet. Postupně se naštěstí situace zlepšila.

Velkou zásluhu na tom má scénář, který rázem začal být mnohem lepší, když hrdina ukázal, jak umí přemýšlet a pohotově reagovat. Jinak má on i jeho matka hrozný charakter. Na jednu stranu se mi líbí, jak chytří a inteligentní lidi to jsou, ale na druhou stranu nemůžu vystát jejich osobnosti.

Druhá půlka dílu mi utekla jako voda, ponořila jsem se do příběhu a bavila jsem se dobře. Myslím, že nepůjde o žádné velkolepé dílo, ale jako pohodová oddychovka to funguje dobře.

  • zábavný scénář
  • inteligentní postavy
  • inteligentní, ale neskutečně otravné postavy
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu