16. 4. 2022

Novinka pod lupou: How We Roll (CBS)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název How We Roll
Žánr komedie
Stanice CBS
Premiéra 31. 3. 2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hlavním hrdinou je zdánlivě obyčejný Tom, kterého propustí v práci ve fabrice. Tom se odhodlá k odvážnému kroku. Rozhodne se zaopatřit svou rodinu tím, že bude následovat svůj sen a stane se profesionálním bowlingovým hráčem.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot byl taková nenáročná oddychovka. Pokud hledáte něco svěžího a neokoukaného, tak sáhněte vedle. Jestli ale chcete klídek po práci a příjemný nevtíravý humor se spoustou emocí, pak jste na správném místě.

Je to další rodinná komedie o velkých snech s poselstvím, že vše je možné, když to dostatečně chcete, jdete si za tím a máte po boku oporu od svých bližních.

Ze samotného bowlingu jsme toho zatím moc neviděli, snad se to zlepší s dalšími díly, protože takhle je to jen další rodinná komedie, kterých je každý rok nespočet. Ale koukalo se na to příjemně, rychle to uteklo a trošku mi to připomnělo vlastní situaci, kterou jsme před pár měsíci řešili – jestli je lepší zůstat v práci se stabilním platem, nebo udělat riskantní krok a pokusit se zúročit svůj talent s tím, že výsledek může být parádní, ale taky tragický.

  • vkusný a nevtíravý humor
  • prostředí bowlingu je zase něco trošku jiného
  • zatím jen další z řady rodinných komedií
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
CrazyGeek

CrazyGeek

Kudos CBS. Pokud teď něco trenduje v internetové meme kultuře, jsou to právě kuželky a bowlingová koule...
před 2 roky
Další články k tématu