6. 11. 2022

Novinka pod lupou: Shadow Detective (Disney+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Shadow Detective (Stínový detektiv)
Žánr drama, thriller
Stanice Disney+ (Jižní Korea)
Premiéra 26. 10. 2022
Vysílání středa
Délka pilotu 54 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Tchäkrok, starý detektiv před důchodem, obdrží výhružný telefonát od neznámého muže, a je křivě obviněn z vraždy. Vyděrač si říká Přítel, a navrhuje hru. Chce po Tchäkrokovi, aby si znovu prošel staré případy, na kterých pracoval. Starý detektiv zoufale pátrá ve své paměti, aby zjistil, kdo vyděrač je, a odhalil jeho záměr. Dokáže Tchäkrok napínavou hru dohrát?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Řekla bych, že chudák detektiv, ale upřímně? Takový nesympatický hrdina si můj soucit opravdu nezaslouží. Na všechny se dívá z patra, na všechny je hnusný, ale očekává, že ostatní se k němu budou chovat s úctou a respektem. To ale musí být zasloužené a oboustranné, respekt si člověk nezaslouží jen proto, že je narozený o pár let dřív.

Celkově mě pilot příliš nebavil, a to hlavně kvůli zmíněnému hrdinovi. Vše se točí jen kolem něj, ale nebavilo mě se na něj dívat. Jediná zajímavá linka byla hned utnutá následnou vraždou, ze které je hrdina podezřelý.

Na další díly mě první díl nenalákal. Věřím, že si své publikum najít může, ale u mě to zabil vykreslením hlavní postavy, což u mě přebíjí jakýkoliv potenciál.

  • serializovaná zápletka
  • nesympatický hrdina přebíjí vše ostatní
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu