29. 4. 2022

Novinka pod lupou: The Ultimatum: Marry or Move On (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Ultimatum: Marry or Move On (Ultimátum: Vzít se, nebo vzít roha?)
Žánr realityTV/sez­namovací
Stanice Netflix
Premiéra 6.4.2022
Vysílání celá série najednou
Délka pilotu 60 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Nick Lachey

O čem to je?

Šest různých párů na pokraji sňatku. Jeden z partnerů je připraven se oženit, druhý si není tak jistý. Je jim dáno ultimátum – do osmi týdnů se musí zasnoubit, nebo jít dál. Do té doby si každý z nich vybere nového potenciálního partnera z ostatních párů, což je příležitost, která změní jejich život a umožní jim nahlédnout do dvou různých možných budoucností.

Trailer

A jaký je váš ortel?

Tato reality show vypadá po pilotu dost zajímavě. Je to podle mě dobrý nápad, aspoň páry zjistí, jestli má cenu ve vztahu pokračovat a postupovat dál, nebo to nemá cenu a skončit. Jde o mladé páry, kde se jeden chce vdávat či ženit a založit rodinu, kdež to ten druhý zatím nechce.

U většiny žen si nejsem jistá, co si mám o nich myslet, ale třeba taková Alexis a Maldyn mi sympatické moc nejsou. Uvidíme, jestli si je oblíbím nakonec, nebo ne. Chlapi jsou docela v pohodě, jen u Huntera a Nata si nejsem jistá, co si o nich mám myslet.

Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Deset dílů, tolik by jich mělo být, není moc. Uvidíme, kdo z nich se chce jen zviditelnit, kdo se přetvařuje, či kdo vše myslí vážně. Šanci tomu dám, takže pokračovat budu a jsem na ten závěr opravdu zvědavá.

  • zajímavá reality-show
  • jsem zvědavá na závěr seriálu, jak to vše dopadne
  • pár lidí jsou nesympatické
70 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
litllewitch

litllewitch

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu