21. 12. 2022

Novinka pod lupou: Modern Love Amsterdam (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Modern Love Amsterdam
Žánr antologie, romantický, drama
Stanice Prime Video (Nizozemsko)
Premiéra 16. 12. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 34 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V seriálu sledujeme šest příběhů o lásce a o tom, jak láska vždy zvítězí při střetu s životními výzvami a složitými situacemi. Od uvědomění si přání mít děti až k potýkání se s výzvami, které přináší otevřený vztah. Od truchlení nad ztracenou láskou z minulosti až k přijetí nové lásky a přizpůsobení se budoucnosti. Láska je ve všech svých formách univerzální.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Už začíná být té moderní lásky nějak moc. Pokud dobře počítám, tak tohle je která? Minimálně čtvrtá verze? Prime Video umí natočit dobré seriály, ale chtělo by to více rozmanitosti, ať není všechno na jedno brdo.

Nizozemská verze byla fajn. Moc pěkné prostředí – čím víc seriálů odtud vidím, tím víc bych se tam někdy chtěla podívat, má to svoje kouzlo. I postavy byly zajímavé. Byla jsem zvědavá, kam se příběh epizody bude vyvíjet. Překvapilo mě, že nakonec nešlo o lásku dvou lidí, ale o sílu přátelství. To je obecně na těch příbězích Modern Love z různých koutů světa pěkné, že nám ukážou různé pohledy na to, jak může vypadat láska.

  • moc pěkné prostředí
  • jiná podoba lásky
  • stejné téma stále dokola
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu