15. 1. 2022

Novinka pod lupou: ZOO (Prima)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název ZOO
Žánr rodinný/drama
Stanice Prima
Premiéra 13.1.2022
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 60 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Hlavními hrdinkami rodinného seriálu jsou Viktorie „Viki“ Janečková, chůva dětí v rodině soudce a také nadějná zpěvačka, a Sidonie Anna Novotná, mladá dědička sklářského impéria, která začne pracovat v zoologické zahradě. Obě mladé dámy spojí dohromady nejen osud, ale i touha jít za svými vlastními sny.

Trailer

A jaký je váš ortel?

Přesně ve 20:15 jsem zapla televizi a tam Eva Burešová. Nenalíčená, na vesnici, v posteli s Lamborou. Chvilku jsem fakt uvažovala, jestli to je už ta Zoo nebo ještě Slunečná. Druhá odpověď byla sice správná, nicméně asi chápete, co jsem tím chtěla říct. Nic proti ní, naopak, měla jsem ji ráda, ale čeho je moc…

Prima opět nezklamala a spojila všechny svoje bývalé i ještě běžící seriály a jejich herce do jednoho paskvilu, hospodářská zvířata vyměnila za exotická a voilà. Tady podle mě dokonce pokořili i nějaký rekord o nejvíce nacpaných hercích v jedné epizodě, potažmo v jednom seriálu, protože to byl mazec.

Tohle smrdělo průšvihem už u promo materiálů a pokračovalo samotným pilotem. Ten jsme začali tragickou parukou u snad jediné neokoukané tváře celého seriálu a skončili druhou parukou, tentokrát na hlavě již jmenované seriálové stálice, a Bláznovou ukolébavkou. V takovém outfitu. A v baru. S tím parukovým nápadem přišel asi stejný génius, který dal Clarku Kentovi brýle, a kdo přišel s tím zbytkem raději ani vědět nechci.

Scéna s novou ředitelkou a jejím proslovem byla vystřihnutá z pilotu Nemocnice New Amsterdam, ne? Nebylo tam i to s tím jídlem? Nevím jestli se smát nebo brečet. Tolik postav, tolik různých linek, skákalo to tam páté přes deváté, že ani nevím, kdo mě štval nejvíc. Bohužel stejná komunita, co sleduje Slunečnou, bude asi spokojená. Za mě to bylo celé neskutečně hloupé a nemůžu uvěřit, že to fakt napíšu, ale mě vlastně nakonec nejvíc bavily ty dvě děti.

  • zapomněla jsem díky tomu na veškeré svoje strasti a starosti, protože mi to vygumovalo z hlavy úplně komplet všechno
  • jakože asi ty děti…
  • vygumovalo mi to vše, takže i to, co bych tam ráda měla
  • je toho tolik, že nevím kde začít…
  • typická Primácká telenovela
  • pořád dokola ty stejné obličeje
  • přehršel všeho možného
  • hloupé
20 %
Mé hodnocení
Olivia Caroline Jones

Já absolutně nevím, co si o tomhlo myslet, protože to byl mega bizár. Vezmete herce ze Slunečné, natočíte ateliérové scény ve stejných kulisách a ještě na tom postavíte marketing. A lidi se na to pravděpodobně budou koukat. To je zkrátka geniální.

Od začátku dílu jsem nestačila zírat, co se to na obrazovce děje. Nesympatická Burešová, linka s mladou ošetřovatelkou, která předstírá, že je v LA, děti jak z filmů Aupair aneb Slečna na hlídání… A ještě se tam na konci zpívá! Jo, všechno to jsou věci, které už jste někdy viděli, ale když to dáte všechno dohromady, tak to nefunguje i funguje dohromady.

O hereckých výkonech či scénáři nemá smysl mluvit, protože oboje stojí za starou belu, ale na druhou stranu se tu bavíme o žánru telenovely, kde se ani jedno nedá očekávat. Takže ono se to vlastně ani nedá kritizovat.

Pokud holdujete těmhle slaboduchým blbostem, tak vřele doporučuju. Já z toho možná budu mít guilty pleasure. A pokud na tyhle seriály nejste, tak se ZOO vyhněte velkým obloukem.

  • prostředí Zoo ve Dvoře Králové
  • totální bizár a nonsense
  • recyklace herců a kulis ze Slunečné
30 %
Mé hodnocení
litllewitch
Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
litllewitch

litllewitch

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
andromache

andromache

Já se náhodou u pilotu celkem bavila :D. Sice je celá zápletka kolem falešného odletu Sidonie do USA...
před 2 roky
AislinK

AislinK

Já jsem byla zvědavá a ten první díl si pustila. Říkala jsem si, že to asi bude hrůza, když jsem viděla tu...
před 2 roky
andromache

andromache

Já to tam mám.. Odmítám hledat cokoli jiného, páč by to mohla být ještě nesnesitelnější blbost :D. Navíc...
před 2 roky
Další články k tématu