9. 6. 2022

Novinka pod lupou: Mr. Good: Cop or Crook? (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mr. Good: Cop or Crook? (Mr. Good: Záhada jménem Eirik Jensen)
Žánr dokument, krimi, truecrime
Stanice Netflix (Norsko)
Premiéra 3. 6. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 50 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Eirik Jensen

O čem to je?

Strhující dokumentární seriál o nejvýše postaveném policistovi v Norsku, který čelí podezření z pašování drog. Je to muž na svém místě, nebo spíš prachsprostý zločinec?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Na tento pilot jsem se těšila. Tyto dokumentární seriály podle skutečných událostí mám hodně ráda, takže ani tento seriál nesměl chybět v mém seznamu. A nelituji toho, že jsem se pustila do tohoto seriálu.

Pilot je dosti zajímavý od počátku do konce. Líbí se mi, jak se rozebírají různé roky, kdy Eirik Jensen působil u policie u protidrogového oddělení. Taky vidím plus v tom, že většinou jde o krimi dokumenty z prostředí USA, ale toto se stalo v Norsku. Takže u nás v Evropě.

Udělat si názor po pilotu na Jensena je dosti těžké. V devadesátých letech to bylo jiné, než je tomu dnes. A taky Jensen nevystupuje jako někdo, kdo by se mohl dát na scestí. Po pilotu si ani nejsem jistá, jestli byl shledán vinným právem či ne. Takže určitě pokračovat budu, protože jsou celkem jen čtyři díly, ideální na maraton. A dost by mě zajímalo, jak to všechno bylo nakonec doopravdy. A otázky budou zodpovězeny.

  • podle skutečné události
  • stalo se to v Evropě (severní Evropa – Norsko)
  • vtipné omluvenky, které Jensenovi psala jeho maminka, když byl školou povinný
  • označení informátora GT 007
  • závěr
  • Eirik Jensen
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu