26. 9. 2022

Novinka pod lupou: El Repatriado (Star+)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název El Repatriado (Repatriant)
Žánr drama, sportovní
Stanice Star+ (Mexiko)
Premiéra 21. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V den nejdůležitějšího zápasu svého života Leonela Reinu, mladého latinskoamerického boxera, který vyrostl ve Spojených státech, zatkne cizinecká policie a deportuje ho. Ztracený v Mexico City bez znalosti španělštiny se Leonel vydává na zoufalou cestu, aby dokázal, že je americký občan a mohl se vrátit domů. Nebude to však snadné, protože, aniž by to věděl, americké občanství Leonel nikdy nezískal. Leonel, který uvízl v malebném, ale cizím světě, se vrací ke svým kořenům a zamiluje se do slečny Meche, učitelky ze sousedství. Ona a jeho noví přátelé mu pomohou splnit si sen stát se šampionem a najít cestu zpět domů.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak tohle bylo hodně špatné. Hodně, hodně špatné. Tak amatérské herecké výkony jsem neviděla snad několik let. Kam se hrabou seriály pro děti, i ty mají kvalitnější herecké obsazení a věrohodnější výkony, než jsem se dočkala tady.

Ten seriál snad ani nejde brát vážně. To je prostě špatná komedie. Není tady nic, co by se dalo pochválit. Kromě tragických hereckých výkonů tu máme také ubohý scénář, hrdina vykřikuje takové kýče, které doplňuje falešným zoufalstvím a povzdechy, že se vám z toho protáčí panenky.

Pilot má jen 45 minut, ale vlekl se mi celé odpoledne, pořád jsem ho musela pauzovat a odpočívat, abych měla energii na to pokračovat dál. Nikdy bych nečekala, že něco podobného může Disney+ (nebo jakýkoliv jiný streamer) vypustit, ba dokonce k tomu udělat i titulky… Alespoň že za dabing zbytečně neutráceli, k dispozici je seriál jen ve španělštině.

  • je to dobrá komedie
  • tím „dobrá“ myslím „velmi špatná“
  • naprosto tragické herecké výkony
  • scénář vypadá, že ho psalo osmileté dítě
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu