19. 11. 2022

Novinka pod lupou: A Grito Herido (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název A Grito Herido (Z plných plic)
Žánr drama, hudební
Stanice Prime Video (Kolumbie)
Premiéra 11. 11. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Čtyři kamarádky a jejich učitelka zpěvu založí nadějnou kapelu, dokud je nerozdělí hádka. Po sedmi letech mají šanci dát kapelu dohromady, ale nejprve budou muset vyřešit své komplikované a chaotické životy.

Trailer

A jaký je náš ortel?

U hudebních seriálů si většinou stěžuju na to, že tam je málo hudby. Tady jsem byla v sedmém nebi, protože se zpívalo víc, než se mluvilo. Už to asi shrnuje skupinu diváků, pro které je seriál určený. Kdo nemůže písničky v seriálech vystát, tak ať si raději nepouští ani trailer a seriálu se vyhne velkým obloukem.

Španělské songy v mém playlistu moc velké zastoupení nemají, ale poslech tady těch (většinou) romantických balad mě úplně vrátil do dětství, když jsem dokola sjížděla CDčka od Natálky Oreiro a Thalie. Všichni tady zní parádně a melodie jsou moc příjemné na poslech.

Samotný příběh je dost nenáročný. Navíc je hodně v pozadí, hlavní roli tady má určitě hudba, vše ostatní je jen jako výplň. Proto nečekejte ani nějaké extra kvalitní herecké výkony nebo hluboké dialogy. Ale jako nenáročná zábava mi to bohatě stačí.

  • příjemná hudba (a je jí hodně)
  • sympatické hrdinky
  • příběh díru do světa neudělá
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Stejně, jako se říká, že každá věc má svého kupce, tak platí, že každý seriál má svého diváka. To duhé mě...
před 76 týdny
Další články k tématu