31. 12. 2022

Novinka pod lupou: Without Sin (ITV)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Without Sin
Žánr drama, thriller, psychologický
Stanice ITV (Velká Británie)
Premiéra 28. 12. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

O čem to je?

Hlavní hrdinkou je Stella Tomlinson, jejíž čtrnáctiletá dcera Maisy je nalezena mrtvá v jejich rodinném domě a nad ní stojí zakrvácená postava Charlese Stonea v kapuci. Čtyřdílný psychologický thriller zkoumá vztah mezi truchlící matkou a mužem, který podle ní zavraždil její dceru.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tohle nabralo nečekané obrátky. První část pilotu se nese v předvídatelných kolejích. Málokdo si dokáže představit to utrpení, které přichází se ztrátou dítěte, zvlášť když se jedná o násilný čin. Snaha o nalezení vnitřního míru a pokus o to posunout se v životě dál však narazí na nečekaný problém.

Upřímně jsem si nemyslela, že bych po pilotu pokračovala ve sledování dál. Ale po tom náhlém změnu směru událostí se nemůžu dočkat, až se dozvím, co se doopravdy stalo a jak se to všechno vyvine. Minisérie má čtyři díly, takže jde o ideální jednohubku pro všechny milovníky psychologických a krimi thrillerů.

Drobný osobní problém mám jen s Vicky, kterou jako herečku moc nemusím. Ale kvůli zajímavému příběhu si na ni mileráda zvyknu.

  • náhlý zvrat v příběhu
  • naladí na další sledování
  • záhada na pokračování
  • Vicky jako herečku nemám ráda
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Sonya

Sonya

Čmuchám tu nejaký zaujímavý seriál. Takéto minisérie ma vždy potešia o to viac, keď ide...
před 71 týdny
Další články k tématu