19. 2. 2022

Novinka pod lupou: The Cuphead Show! (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Cuphead Show! (Cuphead na scénu!)
Žánr animovaný, akční, dobrodružný
Stanice Netflix
Premiéra 18. 2. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 15 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci
Hrají Tru Valentino, Frank Todaro

O čem to je?

Animák sleduje jedinečné příhody impulzivního Cupheada a jeho opatrného, ale snadno ovlivnitelného bratra Mugmana. Během mnoha jejich nešťastných příhod napříč jejich surrealistickým domovem na Inkwellských ostrovech si vždy vzájemně kryjí záda.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Do tohoto pilotu jsem šla s obavami, co to bude za kravinu. Ano, kravina to je, ale ta americká kravina, která spíše pobaví, takže ve skutečnosti se mi tato kravina líbí. Nebo aspoň pilot rozhodně povedený je.

Cuphead je ten, co mu vše jde a jeho bráška Mugman je takový nešika. Nebo aspoň ze začátku to tak vypadalo, když byla snídaňová scéna. Při natírání plotu se Cuphead projevil jako ten, co do všeho skáče po hlavě a nepřemýšlí u toho. A tím se prostě bavím. I jak se upsal Ďáblovi.

O Cupheadovi ani o Mugmanovi ještě nevím co si mám myslet, ale třeba takový Ďábel mi byl hned sympatický, i když jde o padoucha. Díky krátké stopáži a dvanácti dílů, se to dá dokoukat v jeden den. I hudební vsuvka se mi zde líbí. Takže jsem zvědavá, jaké další dobrodružství se objeví tentokrát.

  • Zpěv na začátku a písnička Ďábla
  • Úprk v Lunaparku Cupheada a Mugmana proti Ďáblovi
  • stopáž, takže ideální na maraton
  • Cuphead a Mugman
80 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu