6. 5. 2022

Novinka pod lupou: Ten Percent (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Ten Percent
Žánr komedie
Stanice Prime Video (Velká Británie)
Premiéra 28. 4. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 52 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Zaměstnanci talentové agentury se po smrti jejího zakladatele ze všech sil snaží udržet své hvězdné klienty šťastné a spokojené, aby firma zůstala nad vodou. Britský seriál je adaptací francouzské předlohy Dix pour cent.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Vážně nevím, jak to ten Amazon má s originálními seriály, které jdou očividně mimo náš trh. Někdy. Tento zrovna v nabídce našeho Prime Videa chybí.

Divím se, že nepíše názor fruiko. Přece jen francouzská předloha je jeho oblíbená komedie, takže by byl nejlepším člověkem, který by mohl porovnat, jak se britská adaptace povedla. Já předlohu neznám, takže můžu soudit jen podle pilotu.

Celé to bylo hektické. Tak bych to asi shrnula, to slovo se sem dobře hodí. Mlelo se tady páté přes deváté, postavy se překřikují, všichni jsou v hrozném spěchu, nemůžou se pořádně soustředit na vlastní myšlenky.

Na druhou stranu se mi líbí prostředí agentury, zase nám to trošku odtajní, jak takové obsazování hvězd do filmů a seriálů vlastně probíhá. Ari Gold by si tady určitě své pevné místo našel a všechny by srovnal do latě. Dál asi koukat nebudu, postavy mi k srdci nepřirostly a nesedla mi atmosféra seriálu. Ale předpokládám, že pokud máte rádi francouzskou předlohu, tak se vám bude líbit i britská verze.

  • prostředí agentury zastupující herce
  • netlačí na pilu
  • hektické
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Tak se nám s těmi procenty roztrhnul pytel: 1% eh uh ddun gut 1%ui Eotteon-geot 3% Ten...
před 2 roky
Další články k tématu