14. 12. 2022

Novinka pod lupou: Vadhandhi: The Fable of Velonie (Prime Video)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Vadhandhi: The Fable of Velonie (Drb)
Žánr thriller
Stanice Prime Video (Indie)
Premiéra 2. 12. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 46 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Vražda krásné mladé dívky viděná z perspektivy neúnavného policisty, spisovatele okouzleného jejím půvabem a oportunistického redaktora zpravodajství.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Já ty indické seriály opravdu nechápu. Nejsem si jistá, jestli ty tragicky špatné herecké výkony jsou úmyslné (že by se tak divně měly postavy chovat?), nebo se prostě v Indii točí jako na běžícím páse a jako herec se může objevit kdokoliv, kdo se zrovna nachomýtne kolem?

Tohle bylo fakt tak špatné, že s přehledem můžu říct, že i Ordinace je kvalitnějším seriálem. Možná je to jen tím, že to je seriál určený pro úplně jinou kulturu, kterou prostě nechápu. Rozhodně nejsem znalec, takže nezavrhuju, že v Indii může jít o nový velký hit. Za sebe ale musím říct, že bych si další díly nikdy nepustila, už ten jeden byl solidní utrpení.

Ono nejen, že tu máme herecké výkony na bodu mrazu, ale i samotný příběh nedává vůbec žádný smysl. Je tady asi tisíc postav, každá má svůj vlastní příběh, nijak se neprolínají, alespoň zatím. Plete se tu páté přes deváté a celé to působí jako jedna velká nepovedená slátanina. Když do toho připočtu hodně špatný scénář, vychází mi novinka, od které dám rychle ruce pryč.

  • ukázka jiné kultury
  • herecké výkony
  • spousta postav
  • nesouvisející příběhy
  • špatný scénář
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
_karel_

_karel_

Teda, nechci být příliš vtíravý, ale docela by mě zajímalo, jestli máš nějakýho vyprošťováka, když zhlídneš...
před 74 týdny
ragelly

ragelly

:D Já nepiju, takže to všechno snáším střízlivě, max. s nějakou čokoládou :D
před 74 týdny
Další články k tématu