29. 7. 2022

Novinka pod lupou: The Resort (Peacock)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Resort
Žánr true crime, romantický, dobrodružný, antologie
Stanice Peacock
Premiéra 28. 7. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 35 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Antologický true-crime seriál prozkoumává lásku a všechny divnosti, které kvůli ní provádíme. Každá série se odehrává v jedinečném rekreačním letovisku. První série je zasazená do all-inclusive rezortu Mayan Riviera. Zde se manželský pár na pokraji rozvodu nedobrovolně stane součástí jedné z nejbizarnějších nevyřešených záhad, která v sobě pojí metafyzický detektivní příběh, dobrodružství po vzoru Indiana Jonese i špetku romantiky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Za prvné musím říct, že je to tedy velké lákadlo. Na dovolenou do Mexika se chystáme, dost možná už příští rok, a pravidelně už teď koukám po rezortech, jaká je nabídka. Mexiko je jedním z míst, kam se těším skoro nejvíc, hlavně kvůli jejich neodolatelné kuchyni.

Takže vidět tento seriál, který se odehrává ve dvou časových pásmech a ve dvou různých mexických rezortech, ještě umocňuje moje natěšení.

Za druhé tady máme záhadu, která se táhne 15 let. V kombinaci se zatím smysl nedávajícími poznámkami o cestování časem to ve mně probouzí zvědavost. Protnou se oba příběhy? Bude mít seriál nakonec nadpřirozené kořeny? Rozhodně to plánuju zjistit.

Mám ráda podobné kousky. Trošku mi to připomíná Afterparty od Apple TV+ nebo trošičku i Schmigadoon. Je to trošku švihlé, ale tím správným způsobem. Máme tu zajímavé postavy, nádherné prostředí a záhadu, která si udrží mou pozornost od začátku do konce. Ideálka, těším se na maraton.

  • seriál mě upoutal od první minuty a udržel si mou pozornost
  • nádherné prostředí mexického dovolenkového rezortu
  • záhada z minulosti
  • sympatické postavy
  • krátká stopáž
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu