6. 10. 2022

Novinka pod lupou: I Hate You (Channel 4)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název I Hate You
Žánr komedie
Stanice Channel 4 (Velká Británie)
Premiéra 29. 9. 2022
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Charlie je trochu ustaraný člověk, který si myslí, že 99 % lidí jsou k*rvy, a Becca – obvykle dělá špatná rozhodnutí. Společně sdílejí byt, který je napůl bez poskvrnky (Becčin pokoj) a napůl „na h*vno“ (Charlieho pokoj). Společně jsou naprostý chaos…

Trailer
nejde dohledat

A jaký je náš ortel?

Už od psaní článku pro NPL a zahlédnutí fotek mi bylo jasné, že tohle bude bolestivé sledování. K mému překvapení jsem se ale určitým masochistickým způsobem bavila.

Kdybych si téma prvního dílu přečetla v popisku, asi by se mi obrátily panenky. Bylo to trošku zvrhlé, ale musím moc pochválit scénář, protože ten všechny aspekty jinak trapného příběhu posunul o několik tříd výš.

Dynamika mezi dvěma kamarádkami funguje na jedničku. Jak spolu sarkasticky mluví a dělají si naschvály, to bylo na celém pilotu bezkonkurenčně nejzábavnější. Všechno jim to šlo tak snadno a plynule, herečky odvedly ve svých rolích výbornou práci, v podstatě mlely jednu hlášku za druhou bez sebemenšího zaváhání (nebo pauzy na nadechnutí). Nevěřím, že to říkám, ale snad dám šanci i dalším dílům.

  • herecké výkony
  • kvalitní scénář
  • solidní vtipy
  • buď vám to sedne, nebo to nebudete moct ani cítit, nic mezi
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu