16. 2. 2023

Novinka pod lupou: Love to Hate You (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Love to Hate You (Láska z nenávisti)
Žánr drama, romantický
Stanice Netflix (Jižní Korea)
Premiéra 10. 2. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 54 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají Kim Ok-vin, Yoo Teo, Kim Ji-hun, Go Won Hee

O čem to je?

Ona nesnáší, když ji poráží muži, on zase nedůvěřuje ženám a láska je pro ně něco jako válka. Jenže hranice mezi láskou a nenávistí je strašně tenká.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Zívám. Tohle bylo průměrné ve všech ohledech. Většinou když vidím něco korejského, tak příběh něčím vyčnívá a přináší mi prvky, které nemám až tak okoukané. Tady jde ale o typické drama se špetkou romantiky, které už tu bylo milionkrát a milionkrát ještě bude.

Pilot mě vůbec nedokázal oslovit. Šlo to jedním okem dovnitř, druhým ven. Pár minut po odsledování už pomalu nevím, co se tam vlastně odehrávalo. Právničinu mám sice ráda, ale tady mě to na další sledování nenalákalo. Možná, že jak hrdinka přijde do nové prestižní práce, příběh se posune víc do mého vkusu. Ale nebudu to zjišťovat. I v rámci těch mála asijských pilotů, které jsem v rámci NPL viděla, jsem našla zábavnější kousky, které si místo v mém watchlistu dle mého názoru zaslouží víc.

  • potenciál do budoucích dílů
  • nevýrazné a nudné postavy
  • pilot ničím neupoutal
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Nerozumím Tvému systému hodnocení. Pokud byl seriál "průměrný ve všech ohledech", tak proč mu...
před 64 týdny
Další články k tématu