23. 11. 2023

Novinka pod lupou: The Curse (Showtime)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Curse
Žánr komedie
Stanice Showtime
Premiéra 10. 11. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu minut

Kdo?

Tvůrci Nathan Fielder, Benny Safdie
Hrají Emma Stone, Nathan Fielder, Benny Safdie

O čem to je?

Komedie sleduje novomanžele, kteří se snaží počít potomka, musí se vypořádat s údajnou kletbou a aby toho nebylo málo, jsou hlavními hvězdami své vlastní problematické reality show na HGTV.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Když vidím jméno Emma Stone, tak u mě projekt automaticky vyvolá zvědavost. Tohle ale… řekněme, že to nebyl můj šálek čaje. Už podle popisu je jasné, že seriál bude vytvořený ve výrazném dokumentárním stylu, který rozhodně nepatří mezi mé oblíbené.

A samozřejmě je jasné, že postavy se budou přetvařovat na kameru, když natáčí svůj vlastní family friendly pořad. Ono by mi ani tak nešlo o to přetvařování, ale i jejich opravdové charaktery jsou naprosto debilní a nudné.

Celý ten první díl byl těžce o ničem. Showtime občas dokáže vytvořit podobně laděné kousky a já vždycky, když je vidím, tak přemýšlím, kdo tohle vlastně sleduje. Má to být komedie, taková ta komedie, která vás nerozesměje, ale dostane do těžké depky, což se tady teda daří, jen k tomu navíc usínám. I když mám Emmu ráda, pro zachování svého duševního zdraví budu muset další díly vynechat.

  • Emma
  • koncept seriálu v seriálu
  • těžká nuda
  • nesympatické postavy
20 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu