20. 4. 2023

Novinka pod lupou: Yûsha ga shinda! (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Yûsha ga shinda! (The Legendary Hero Is Dead!)
Žánr anime, akční, dobrodružný
Stanice Tokyo MX
Premiéra 6. 4. 2023
Vysílání čtvrtek
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Sion Bladen zapečetil krále démonů a jeho armádu v bráně pekla. Nyní, když je král démonů připraven znovu povstat, vrátí se Sion zpět do bitvy, aby čelil svému zapřisáhlému nepříteli. Bohužel skončí zabit v pasti na prase, kterou vykopal farmář Touka Scott, který se snažil bránit před démony. Protože nemá jinou možnost, vloží nekromancer Anri Haysworth Toukovu duši do zesnulého těla Siona, aby se za něj mohl vydávat. Tři nesourodí hrdinové pak čelí výzvě…

Trailer

A jaký je náš ortel?

Pilot tohoto anime nebyl špatný. Místy se člověk i zasmál. Děj se tu krásně rozjíždí a je jasné, jakým směrem to půjde. Určitě potencionál to má, i když pilot si zřejmě nezíská všechny fanoušky. Ono samo o sobě už je komické, jak hlavní hrdina zemře. A rukou démona to rozhodně nebude.

Hlavní hrdina se pomocí nekromancie stává hlavním hrdinou. Jeho duše je přenesena do těla hrdiny, který je mrtvý. A tady onen příběh začíná. Jsem zvědavá, jak to bude dál pokračovat. Kam až se hrdina dostane, zda jeho tělo shnije dřív, než uzavře znovu bránu, aby se démoni nemohli do světa lidí dostat. Uvidíme, kam nás příběh zavede.

  • hlavní hrdina, který je v hnijícím těle superhrdiny
  • komedie
70 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu