20. 7. 2023

Novinka pod lupou: Blindspot (Channel 5)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Blindspot
Žánr drama, krimi, thriller, mystery
Stanice Channel 5 (Velká Británie)
Premiéra 5. 7. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 45 minut

Kdo?

Tvůrci Rob Kinsman
Hrají Beth Alsbury, Ross Kemp

O čem to je?

Hannah Quinn pracuje jako dozor bezpečnostních kamer na sídlišti. Jednou zahlédne známého násilníka, jak vede dívku do mrtvého bodu kamery, ale odejde sám. Policie po příjezdu nic nenajde, po dívce ani stopy. Hannah je přesvědčená, že ji zabil, ale apatický policista Tony Warden tomu nevěnuje pozornost. Hannah se proto rozhodne odhalit pravdu, ale přitom se sama vystaví nebezpečí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Na seriál jsem byla zvědavá a i po pilotu jsem na něj zvědavá dál. Příběh vypadá hodně solidně. Jediné, co mi vadí, je hlavní hrdinka, která je naprosto nesnesitelná. Asi má nějaké PTSD a dost možná má pravdu o tom, jak se policie chová, ale dává to svému okolí najevo takovým způsobem, že byste jí nejraději jednu vlepili. Rozhodně se nedivím, jak s ní ostatní jednají naprosto bez zájmu, když je z ní taková uječená hysterka.

Příběh je to ale solidní. Vypadá to na nějakou částečnou konspiraci, jsem rozhodně zvědavá, kam se to bude dál vyvíjet. Snad mě jen hrdinka nedovede k šílenství, než to dokoukám.

  • poutavý příběh plný napětí
  • hlavní hrdinka
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
acunugolu

acunugolu

Good tks
před 42 týdny
Sonya

Sonya

Seriál mám už zopár dní uložený vo svojom zozname. :) A po tomto článku mám 100 chutí sa do neho pustiť čo...
před 42 týdny
Další články k tématu