26. 4. 2023

Novinka pod lupou: Rokudou no Onna-tachi (Tokyo MX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Rokudou no Onna-tachi (Rokudo's Bad Girls)
Žánr anime, komedie, romantický
Stanice Tokyo MX
Premiéra 8. 4. 2023
Vysílání sobota
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Tousuke Rokudo je student první třídy na akademii Aomori High, kde jeho spolužáci jsou samí delikventi. Zde je šikanován i se svými dvěma přáteli. Přeje si, ať se jeho situace změní a může si užívat klidné školní dny. Od jeho zesnulého dědečka obdrží tajemný svitek, který mu vytvoří na čele tajemný znak. Později díky němu zjišťuje, že o něj začínají mít zájem zdejší problémové dívky.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Než jsem si pustila pilot, měla jsem jisté obavy z tohoto anime. Přesto jsem doufala, že se můj pocit mílí. Opak je pravdou. Toto anime určitě potencionál má, přesto pilot nenadchl. Má to být komedie, ale ta mi tu chybí. Neboť jsem se skoro u toho vůbec nezasmála. Spíš jsem si říkala, kdy bude konec.

Na jednu stranu, ale je to zajímavé. Nebo spíš by mě zajímalo, jak se to bude vyvíjet a jak to nakonec skončí. Takže pokračovat budu, i když se nedivím, když toto anime někoho odradí. Ale třeba se to nějak rozjede nebo to bude časem více zajímavé. Nechám se překvapit, ale zatím je to pro mě takoví slabší průměr.

  • zajímavý děj (na jednu stranu to je zajímavé, jak se to bude vyvíjet)
  • kresba
  • komedie
  • i když jde o krátkou stopáž, tak mi myšlenky utíkaly jinam a říkala jsem si kdy bude konec
  • takový slabší průměr
40 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu