22. 7. 2023

Novinka pod lupou: Survival Of The Thickest (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Survival Of The Thickest
Žánr sitcom
Stanice Netflix
Premiéra 13. 7. 2023
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 28 minut

Kdo?

Tvůrci Michelle Buteau
Hrají Michelle Buteau

O čem to je?

Mavis je černoška, má nadváhu a je čerstvě rozvedená. Hrdinka se nečekaně ocitá v situaci, kdy musí znovu vybudovat svůj život poté, co vsadila všechno na jednoho muže, ale je odhodlaná nejen přežít, ale i vzkvétat s podporou své rodiny, kterou si sama vybrala, pozitivním přístupem, roztomilým výstřihem do véčka a s leskem na rtech.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Bylo to přesně takové, jaké jsem čekala. Bohužel. Pilot mě utvrdil v tom, že by Michelle měla zůstat u moderování The Circle, kde se ta její přehnaně křiklavá a veselá osobnost dá ještě tolerovat. Sledovat to v sitcomu je trošku utrpení. Zvlášť proto, že mi to opravdu vtipné nepřišlo. Ale na druhou stranu, to jsem prostě já, najít komedii, která mi přijde opravdu zábavná, je pro mě hodně těžký oříšek. Takže ti, co mají sitcomy obecně rádi, se třeba budou bavit i zde.

  • prostředí módního průmyslu
  • bez vtipu
  • hlavní představitelka/hrdin­ka příběh neutáhne
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
_-0-_

_-0-_

Obézní černoška s "roztomilým výstřihem do véčka a s leskem na rtech" (Serialzone) chce...
před 42 týdny
Další články k tématu