15. 4. 2023

Novinka pod lupou: Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Yamada-kun to Lv999 no Koi wo Suru (My Love Story with Yamada-kun at Lv999)
Žánr anime, komedie, romantický
Stanice Tokyo MX
Premiéra 2. 4. 2023
Vysílání neděle
Délka pilotu 24 minut

Kdo?

Tvůrci
Hrají

O čem to je?

Akane Kinoshita je studentka univerzity, se kterou se její přítel rozešel poté, co ji podvedl se ženou, kterou potkal v online hře. Akane zůstala jen její herní postava v online hře Forest of Savior. Když si vybíjí svůj vztek tím, že mlátí příšery ve hře na kaši, setká se s Akito Yamadou. Yamada je nespolečenský a strohý, dokáže s ním Akane navázat přátelství nebo dokonce něco víc?

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tento pilot anime vypadá velice zajímavě. Hlavní hrdinka, se může zdát otravná, i když se není čemu divit. V pilotu se zatím nic extra neděje. Až na rozchod hlavní hrdinky, kterou opustí přítel, kvůli jiné slečně. A je zatím než online hra. Ale brzy se objeví jiný hlavní hrdina.

Je to teprve začátek a možná to ne kde koho naláká na sledování dál. I když šanci bych tomu dala. Protože závěr skončil poměrně zajímavě. Nastává otázka, co se vlastně stalo? I když ona odpověď je předvídatelná, tak přesto některé může nalákat na další díly. Toto anime by mělo mít 13 dílů, tak jsem zvědavá kam se děj bude ubírat a jak to dopadne. Taková romantická, komediální oddychovka.

  • Opening i Ending
  • online hry
  • pilot rychle uteče
  • Akane
  • předvídatelnost
  • komedie
70 %
Mé hodnocení
Janey T
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu