20. 6. 2023

Novinka pod lupou: The Walking Dead: Dead City (AMC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Walking Dead: Dead City
Žánr drama, zombie, postapo
Stanice AMC
Premiéra 15. 6. 2023
Vysílání pátek
Délka pilotu 50 minut

O čem to je?

Šestidílný spin-off seriálu The Walking Dead (Živí mrtví), který se zaměří na cestu Negana a Maggie postapokalyptickým Manhattanem, jenž je již dávno odříznutý od pevniny. V rozpadajícím se městě je sice plno mrtvých, ale kromě nich je ostrov obýván i přeživšími, kteří si z něj udělali vlastní svět plný anarchie, nebezpečí a teroru.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Byla jsem zvědavá, jak novinku budu vnímat jakožto někdo, kdo vůbec netuší, o jaké postavy se jedná. Na druhou stranu je to asi jedno, protože většina diváků, kteří si seriál pustí, asi už budou seznámení s původním seriálem, takže budou vědět, která bije.

Kdybych ale měla hodnotit jen podle toho, co jsem viděla, tak jsem tedy trošku zklamaná. Čekala jsem víc akce, napětí. Hodně se tu mluvilo, diskutovalo. Hlavní hrdinové nejsou ani nějak extra drsní, spíš unavení z toho všeho, co se kolem nich děje. Uznávám, že závěr v obklíčení zombíků mě bavil a celkově to město vypadalo zajímavě. Ale 3/4 dílu jsem se spíš nudila.

  • akční zombie závěr
  • postavy mi neučarovaly
  • podezřele málo akce (na to, kolik je všude kolem zombíků)
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu