6. 3. 2024

Novinka pod lupou: The Walking Dead: The Ones Who Live (AMC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Walking Dead: The Ones Who Live
Žánr drama, horor, zombie
Stanice AMC
Premiéra 25. 2. 2024
Vysílání neděle
Délka pilotu 46 minut

O čem to je?

Spin-off The Walking Dead sleduje Ricka Grimese od jeho odchodu z původního seriálu.

Trailer

A jaký je náš ortel?

To už ani vůbec není o zombíkách. Jako ještě jsem neviděla původní seriál, ale měla jsem za to, že jde o to porážet zombíky. O deset let později už je tam ani nevidíme. Takže se samozřejmě snaží tahat jen ze značky a známých tváří. Rozhodně mu to nezazlívám, ale že by mě to nějak táhlo, to se říct nedá. Na druhou stranu jasně, kdybych za sebou měla celý seriál, tak už to vnímám úplně jinak, protože mám k postavám vybudované nějaké vazby. Ale rozhodně to není kousek, který byste měli začínat naslepo bez znalosti původního seriálu.

Když se oprostím od té spojitosti, tak byl pilot relativně fajn. Dočkali jsme se spousty akce, ale na druhou stranu mě moc nebavil samotný Rick a jeho věčné depky. Chvilku ok, ale docela rychle se to okouká a pak už je to nuda. A Maze s přízvukem je příšerná, přitom nic nebrání tomu, aby byla Američanka.

  • akce
  • pár zombíků
  • málo zombíků
  • Rickova depka se rychle okoukala
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu