7. 10. 2020

Novinka pod lupou: The Walking Dead: World Beyond (AMC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Walking Dead: World Beyond
Žánr zombie
Stanice AMC
Premiéra 4. 10. 2020
Vysílání neděle, 22:00
Délka pilotu 52 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Skupinka odvážných teenagerů patří do první generace, která vyrůstá během zombie apokalypsy. Hrdinové obdrží zprávu, která je inspiruje k tomu, aby opustili bezpečný domov a vydali se na cestu přes celou zemi ve snaze zachránit svého otce… a dost možná i celý svět.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nemůžu srovnávat s TWD ani FTWD, protože tyto seriály mě teprve čekají. Ale po pilotu této novinky musím říct, že nejsem moc přesvědčená, že tohle mělo vzniknout. Někdy je lepší mít jeden úspěšný seriál a zbytečně ho nerozvádět donekonečna.

Tady máme partu teenagerů, kteří budou stát proti zombíkům. Jasně, jsou na to trénovaní celý život, ale přesto se jejich nedospělost nezapře. Ukazují nezvladatelné emoce, především obě dámy. Nejlepší scénky tak tvoří samotní zombíci, kteří se zde berou jako samozřejmost a v podstatě jsou téměř ignorováni živými lidmi, protože už jsou součástí jejich životů.

Jejich ignorace/likvidace je zábavná, ale bohužel zombíci samotní nemají v pilotu téměř žádný prostor. Hlavní jsou tady zmíněné děti a jejich nekonečné nudné dialogy. Jestli čekáte akci, nedočkáte se. Nezbývá, než doufat, že se objeví v dalších dílech, až se teenageři skutečně vydají na v popisu slibovanou cestu.

  • zombíci
  • živé postavy
  • bez akce a napětí
50 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Matuush

Matuush

Já jsem velmi pravděpodobně viděla buď jen teaser nebo první verzi traileru, takže jsem byla docela...
před 3 roky
janulam11

janulam11

Dnes jsem viděla pilot a mám z něj dost smíšené pocity. Základní zápletka i úvod do děje se mi...
před 3 roky
igwar

igwar

Hodnotenia od Regelly mi často pomáhajú s výberom seriálov na pozeranie, prípadne ma už viackrát...
před 3 roky
Další články k tématu