21. 12. 2019

Novinka pod lupou: Traces (Alibi)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Traces
Žánr drama, krimi
Stanice Alibi
Premiéra 9. 12. 2019
Vysílání pondělí a úterý, 21:00
Délka pilotu 45 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Během studia online kurzu forenzní vědy mladá asistentka z laboratoře najde spojitost fiktivního případu se svou vlastní minulostí. Získá si podporu dvou profesorek, s nimiž spolupracuje, a rozhodne se vraha dovést spravedlnosti.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Na papíře zní seriál hodně dobře, ve výsledku to pro mě ale bylo mdlé. I když se jedná o můj oblíbený žánr, nemohla jsem se do příběhu dostat. Celé mi to přišlo tak nějak nesympatické a vzdálené, jako by mezi mnou a televizí bylo velké tlusté sklo.

Potenciál tu ale rozhodně byl. Hlavní herecké trio je mimořádně silné, opět se ukazuje, že seriál nepotřebuje dominantní mužské postavy, že si dokáže hravě poradit i se třemi hlavními hrdinkami. To je ale bohužel vše, co mě na něm zaujalo.

Samotný případ se vlekl, nepřišly žádné velké zvraty nebo překvapivé události, a vlastně jsme se téměř nikam neposunuli za těch 45 minut. Po skončení epizody nemám nejmenší chuť pokračovat ve sledování, i když sestřih ukázek z budoucích dílů vypadal trošku lépe. Přece jen ale pilot by měl být ten díl, který vás dokáže nalákat k dalšímu sledování, a to se tady nestalo. Alespoň pro mě.
  • hlavní hrdinky
  • potenciál
  • nevyužitý potenciál
  • táhnoucí se mdlý děj
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Nevím proč,ale čekala jsem od toho něco víc...asi vynechám.
před 4 roky
007.dany

007.dany

Ne,ne to zkoušet nebudu.
před 4 roky
Undertaker4

Undertaker4

Vypadá to velmi nezajímavě
před 4 roky
Další články k tématu