23. 7. 2020

Novinka pod lupou: United We Fall (ABC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název United We Fall
Žánr sitocm
Stanice ABC
Premiéra 15. 7. 2020
Vysílání středa, 20:00
Délka pilotu 22 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Julius Sharpe
Hrají Will Sasso, Christina Vidal Mitchell, Ella Grace Helton, Guillermo Díaz, Jane Curtin

O čem to je?

Manželský pár se dvěma malými dětmi a vtíravými rodinami musí čelit novým výzvám, když se k nim nastěhuje přísná babička, která komentuje a soudí každé jejich rozhodnutí.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Nakonec odcházím od pilotu příjemně překvapená. Epizoda totiž měla vzestupnou tendenci, což se vždycky cení. Na začátku už jsem začala protáčet panenky a trénovala facepalmy, protože noční scéna mi přišla hodně slabá a naprosto bez vtipu. Studiový smích tady byl tak hlasitý a skutečně přicházel za každou větou, že, ač ho většinou tak moc nevnímám, mě tady opravdu rušil.

Naštěstí musím říct, že se to postupně začalo zlepšovat. A to dokonce až do takové míry, že jsem se asi čtyřikrát zasmála nahlas. Je to jako u většiny jiných sitcomů. Spousta vtipů až moc tlačí na pilu, takže se jim nesměje nikdo kromě publika, které prostě musí. Ale sem tam se najde jehla v kupce sena – povedená hláška nebo vtípek, která je jako vytržená ze života a opravdu dokáže pobavit. Pokud takto bude seriál pokračovat dál, nebudu se zlobit.

Samozřejmě ani tak to není nic extra světoborného – prostě další komedie s náročnými a hlasitými dětmi, překřikujícími se rodiči a další rodinou (matka otce, bratr matky), kteří jsou zde naprosto zbyteční a jen a pouze do počtu. Dítě zatím mluví jen jedno, ale teda nerozuměla jsem jí ani slovo, holka hrozně žvatlá. O vtípky se tedy pro mě postarali jen samotní rodiče, kteří mají mezi sebou dobrou dynamiku.

Nepůjde o seriál, na který bych se neskutečně těšila, ale pokud si udrží úroveň z pilotu, tak by mohlo jít o příjemnou nenáročnou oddychovku, na kterou po skončení sledování celkem rychle zapomenete.

  • zlepšující se tendence
  • několikrát jsem se zasmála
  • rodiče
  • rodina navíc
  • rychle na seriál zapomenete
60 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
andromache

andromache

Obávám se, že pětiminutovka fakt nehrozí :D. Ale i pro mě tohle byla asi nejpříšernější kategorie...
před 3 roky
SparkySpeirs

SparkySpeirs

Oddychovka to je docela dobrá a souhlasím se vzestupnou tendencí, zatím ji měla snad každá epizoda - začátek...
před 3 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Nakonec podprůměr, komedie mě nedokázala strhnout a zábavných momentů jsem tady až tolik nenašla....
před 3 roky
Další články k tématu