4. 7. 2020

Novinka pod lupou: The Baby-Sitters Club (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název The Baby-Sitters Club (Kristy a její klub)
Žánr komedie, dětský
Stanice Netflix
Premiéra 3. 7. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 25 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Kdo?

Tvůrci Rachel Shukert
Hrají Sophie Grace, Malia Baker, Momona Tamada, Shay Rudolph, Xochitl Gomez, Alicia Silverstone, Mark Feuerstein

O čem to je?

Skupinka chytrých podnikavých kamarádek se rozhodne založit vlastní klub na hlídání dětí. Brzy zjistí, jak těžké je skloubit práci s vlastním dospíváním.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Roztomilá novinka, určitě ideální volba, když chcete zabavit svoje malé ratolesti. Je to kids friendly seriál, podobně jako Andy Garcia. Sleduje se to ale dobře i mně jako dospělákovi. Jasně, není to nic, co jsme ještě neviděli. Ale pilot rozhodně neurazil.

Trošku jsem se bála, jak pilot dopadne, když je plný relativně malých dětí. Ale příjemně mě nakonec překvapilo, že se ty holky dají docela přežít. Jasně, hlavní hrdinka je hodně panovačná a kolikrát se vám z ní protočí panenky. Ale celkově to celé čtveřici spolu sluší, holky k sobě sedí a dobře se doplňují.

Pilot má navíc chytrý a lehce dojemný voiceover, který příběh prvního dílu pěkně uzavírá. Hlavní hrdinka si uvědomí, jak se chovala, a své chování napraví tak, jak to má být. Rozhodně se dá říct, že děti si z hrdinek budou moct vzít pozitivní příklad.

  • ideální seriál pro děti
  • příjemná oddychovka
  • pozitivní příklad
  • nic, co tu ještě nebylo
70 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu