17. 8. 2020

Novinka pod lupou: Mandy (BBC)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Mandy
Žánr komedie
Stanice BBC Two
Premiéra 13. 8. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 15 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Mandy je žena, která má velké sny. Většina z nich se točí okolo pletení oblečků pro psy. Nicméně jsou tu překážky, které jí stojí v cestě za těmito sny. Musí si zajistit živobytí, práci, místo k životu, což není v současné moderní společnosti nic snadného.

Trailer
není

A jaký je náš ortel?

Řekla bych, že jde o typickou BBC komedii, která cílí na běžné pracující lidi, kteří si mají u seriálu odpočinout a pobavit se tím, že někdo na tom může být hůř než oni sami. Na mě tohle nefungovalo, nefunguje a fungovat nebude.

Pilot má naštěstí jen 15 minut, takže to uteklo relativně rychle. Ale úplně jsem měla husí kůži, když jsem viděla ten roj pavouků… jestli to takhle na banánech opravdu je, tak je přestávám kupovat! Ale doufám, že to je jen fikce pro zasmání, koho by nepobavilo, že ženská místo zabíjení jedovatých pavouků odpovídá na Messengeru a v důsledku toho zemře 17 spolupracovníků.

Nevím, tohle prostě není můj styl humoru. Nesnesitelná postava tomu už jen dává třešničku na dort. Škoda, že není žádný trailer, abyste si mohli udělat trošku obrázek.

  • stopáž
  • hlavní postava
  • humor mě neoslovil
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
proobacz

proobacz

Neviděla jsem, tak nemohu soudit, ale minulý rok mi synek vyprávěl, jak v Tescu naháněli obřího...
před 3 roky
Další články k tématu