22. 7. 2020

Novinka pod lupou: Oscuro Deseo (Netflix)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Oscuro deseo (Hříšná touha)
Žánr drama, krimi, thriller
Stanice Netflix (Mexiko)
Premiéra 17. 7. 2020
Vysílání celá série k dispozici
Délka pilotu 39 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Vdaná Alma stráví víkend u kamarádky. Tyto dny mimo domov v ní probudí vášeň, ovšem skončí tragédií, která hrdinku donutí zpochybňovat pravdu o svých bližních.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Jop, guilty pleasure jako vyšité. Thriller s nádechem soapky, to je žánrová kombinace přesně pro mě. Pilot byl na mě až přehnaně mýdlový, ale přinesl i několik zajímavých scén, díky kterým jsem moc zvědavá, jak příběh bude pokračovat dál. Nebudu lhát, automaticky jsem chtěla pokračovat dál ve sledování, musela jsem se vzpamatovat a zrušit to automatické přehrávání druhého dílu, jinak bych klidně dala celou sérii za jedno odpoledne.

Hlavní hrdinka je kočka, vůbec bych nehádala, že má dospělou dceru. Upřímně, vůbec nechápu ten castingový výběr manžela. Vypadá tak o čtyřicet let starší než ona a je děsně slizký. Jasně, ve vztahu nejde o vzhled, každopádně tady je to vykresleno tak, že manželé si nerozumí ani po duševní stránce, takže mi rozum nebere, proč skončila s ním, když po ní očividně (a zaslouženě) letí i mladí krasavci. Předpokládám, že je to jen pro ten efekt – chudinka je nešťastná doma a má zlého manžela, který jí podvádí, takže si taky povyrazí…

Upřímně, i když se seriál snaží hrát na záhady, tak je hodně předvídatelný. V závěru snad jen sama hrdinka byla překvapená, když viděla svého milence vcházet do třídy – tenhle „zvrat“ snad musel očekávat úplně každý divák, no ne? Ale zase mi tady funguje ta záhada vraždy, jsem zvědavá, co se během těch šesti týdnů stane a kdo padne za oběť téhle hříšné touze :-)

  • chemie mezi postavami
  • vražedná záhada
  • sympatická hrdinka
  • guilty pleasure ideální na maraton
  • casting manžela
  • místy až moc soap
80 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
sonkad

sonkad

Napr. prvá séria La Casa de Papel v ENG dabingu je podľa mňa top, ale keď v ďalšej sérii vymenili...
před 3 roky
IrmaVep

IrmaVep

Hele, já fakt nemám problém poslouchat asi jakýkoliv. I nějaký maďarský film jsem viděla a bylo to fajn......
před 3 roky
andromache

andromache

Řekla bych, že nesnáší je hodně slabé slovo a trochu nepřesný překlad :D. A jako jo, možná bych si na tu...
před 3 roky
Další články k tématu