5. 3. 2020

Novinka pod lupou: Tribal (APTN)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Tribal
Žánr drama, krimi
Stanice APTN (Kanada)
Premiéra 20. 2. 2020
Vysílání čtvrtek, 21:00
Délka pilotu 43 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Oddělení federální spravedlnosti se snaží zachránit svou politickou tvář pod záštitou začlenění a spolupráce, když převezmou kontrolu nad policejní jednotkou Tribal, která dohlíží nad čtyřmi indiánskými rezervacemi okolo města.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Vcelku obyčejná kriminálka, která se snaží hrát na odlišnou notu promícháním bílých zákonů a indiánské kultury. Přišlo mi, že se v pilotu až přehnaně tlačilo na pilu. To pohrdání novou indiánskou parťačkou bylo až moc. Moc se mi nelíbilo, že se tím zabila podstatná část dílu, která by se jinak měla točit okolo samotného vyšetřování.

V konečném důsledku pak byl případ vraždy docela odfláknutý a vyřešený urychleně a ledabyle, protože už nezbylo pro důkladnější šetření více prostoru kvůli tomu neustálému dramatu.

Postavy mi k srdci rozhodně nepřirostly. Nesympatizovala jsem ani s jednou stranou, nemám zájem sledovat to jejich hašteření dál. Příběh neutíkal a jeho vyústění rozhodně nepřineslo žádný vzrušující zvrat. Celý díl prostě uplynul a i když jsem ho dokoukala před pár minutami, v podstatě už skoro ani nevím, o čem to bylo. Existuje nespočet zábavnějších kriminálek, které tuto novinku poráží co do zábavnosti případů i sympatičnosti postav.

  • nebylo to nesnesitelné
  • podprůměrná kriminálka
  • nesympatické postavy
  • příliš tlačení na pilu nenávisti
30 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu