10. 3. 2020

Novinka pod lupou: Breeders (FX)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Breeders (Rodiče)
Žánr komedie
Stanice FX
Premiéra 2. 3. 2020
Vysílání pondělí, 22:00
Délka pilotu 27 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Paul a Ally chodí oba do práce. Jsou to stárnoucí rodiče, které tíží hypotéka. Navíc se musí vypořádávat s výchovou malých dětí a dokazovat, že i nemožné je možné uskutečnit. Oba jsou zářivým důkazem toho, že člověk může bezmezně milovat své děti, ale zároveň na ně být tak naštvaný, že je touží poslat do pekla.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak nevím, jestli tohle bylo naprosto geniální, nebo naprosto nekoukatelné. Tenhle pilot každopádně dokáže posloužit lépe než kdejaká antikoncepce. Za těch necelých 30 minut se na obrazovce promítly všechny mé nejhorší noční můry o tom, co se stane, když si člověk pořídí dítě.

Tohle bylo opravdu hrozné a pokud to tak skutečně funguje, tak opravdu nechápu, kdo si může pořizovat více než jedno dítě. Pilot ale zároveň vypadá tak věrohodně, že mi nejde do hlavy, že by tohle mělo být přitažené za vlasy. Jak říkám, přesně takhle si rodičovství představuju – konec jakékoliv svobody, spánku a příčetnosti.

Jediné, co se mi vlastně líbilo, bylo fakt, jak to rodiče nezvládali. Hlavně otec se nebál před dětmi sprostě nadávat, což dokážu naprosto pochopit. Raději jsem naverbovala na názor i fruika, aby z vlastní zkušenosti potvrdil/vyvrátil, jestli to takhle skutečně funguje.

  • až bolestivě věrohodné
  • dokonalá antikoncepce
  • z těch děcek se mi vařila krev už jen při koukání
  • jen těžko lze hodnotit, protože sledování tak moc bolí
60 %
Mé hodnocení
ragelly

Na tohle jsem se podle traileru dost těšil. Přeci jen mám 3 děti a tak trochu jsem tam poznával výseky z rodinného života. Bohužel pilot byl jedno velké zklamání. Všechno dobré z traileru se smrsklo do pár flashbacků a všechno ostatní se až nepříjemně rozplizlo, takže těch 30 minut trvalo opravdu skoro jako celá noc. Sice závěrečná pointa a vyvrcholení pilotu přidávají pár bodů k dobru, ale za tu nudu během celé epizody to opravdu nestálo.

  • závěrečná pointa je fajn
  • spousta hluchých míst
  • nefunkční flashbacky
  • nedosahuje kvalit traileru
60 %
Mé hodnocení
Fruiko
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu