12. 5. 2020

Novinka pod lupou: Robbie (Comedy Central)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály, a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Robbie
Žánr komedie
Stanice Comedy Central
Premiéra 8. 5. 2020
Vysílání čtvrtek, 23:45
Délka pilotu 20 minut
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Robbieho život se možná nevyvíjí tak, jak si v dětství představoval. Pracuje jako manažer obchodu se zmrzlinou ve svém rodném malém městečku a ve volném čase trénuje církevní basketbalový dětský tým. Hrdina však není smířený s tím, že by se svých snů měl v dohledné době vzdát.

Trailer

A jaký je náš ortel?

Tak jsem si chtěla postesknout, že po příjemném překvapení v podobě Three Busy Debras přijde tohle. Ale pak se koukám, že Debry jedou na Adult Swim, zatímco tato novinka je od Comedy Central. Tak nic.

Těchto dvacet minut bylo naprosto zbytečných. Jen pořád přemýšlím nad tím, proč se Beau Bridges vždycky dokáže upsat těm největším komediálním nesmyslům. V Masters of Sex měl tak suprovou roli, ale zážitek naprosto pohřbil v The Millers. No a teď tohle.

Jak tak koukám, tvůrce je zároveň i herec v hlavní roli. Dost možná je to seriál i podle jeho života, jak to bývá dobrým zvykem. Nevím, proč si všichni tvůrci=herci myslí, že jejich život je natolik zajímavý, že si zaslouží vlastní seriál. Protože v 9 z 10 případů z toho je nevtipná a nezáživná slátanina, kterou zruší po prvních dílech a všichni s radostí zapomenou, že něco podobného někdy vzniklo.

Vtip abyste tady hledali lupou… a beztak byste byli neúspěšní. Hlavní hrdina je otravný, jeho otec je ještě otravnější, matka jeho dítěte nesympatická až na půdu a o kolegyni ve zmrzlinovém obchodě se snad ani zmiňovat nebudu. Ani jeden komponent nefunguje, příběh je slabý, postavy nesympatické, vtipy tady nenajdete. Ten 15s trailer by vám měl bohatě stačit k tomu, abyste si udělali obrázek a víc času s Robbiem neztráceli.

  • bez vtipu
  • nesympatické postavy
  • nudný a stokrát dokola omílaný příběh
10 %
Mé hodnocení
ragelly
Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
ragelly

ragelly

Takový příjemný pilotek ke snídani :D
před 4 roky
saelb622

saelb622

To je zase výtvor. Aniž bych se tomu ještě dostal, tak mohu směle predikovat, že Zálešáková je klasicky...
před 4 roky
ragelly

ragelly

Jejda, to je zase breku, hned po probuzení se tu topím v takovém jezeru slz! Škoda, že taková námaha...
před 4 roky
Další články k tématu