29. 1. 2019

Novinka pod lupou: The Other Two (Comedy Central)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Other Two
Žánr Komedie
Stanice Comedy Central
Premiéra 24. 1. 2019
Vysílání čtvrtek, 22:30

Délka pilotu: 25 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Neúspěšný herec a jeho sestra Brooke, bývalá profesionální tanečnice, se snaží najít své místo ve světě. Musí se vypořádat se svým třináctiletým bratrem Chasem, který se náhle ocitl na vrcholu slávy díky hudebnímu videu na Youtube.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Seriály od Comedy Central většinou nejsou tak úplně můj šálek čaje. Ale musím říct, že tento pilot pro mě znamenal příjemné překvapení. Vlastně jsem ani netušila, že pochází z dílny této stanice, prostě jsem si ho jen zapnula a bavila se na poměry komedií docela dobře.

Nápad příběhu je přinejmenším zajímavý. Bývalí úspěšní sourozenci jsou teď trosky a do světla reflektorů se dostává jejich mladší bratr. Musím říct, že Chase je výborná postava, asi nejlepší z celého seriálu. Minimálně v pilotu to byl třináctiletý kluk, který na rozdíl od zbytku své šílené rodiny má trošku rozumu a dokáže stát pevně na zemi a nenechává se unášet svou náhlou slávou. Opravdu, na to, jak děti v seriálech nemusím, tak tady nejmladší člen za mě rozhodně nejpovedenější. Naopak matka je na zabití celou dobu, s takovým člověkem bych asi nevydržela.

Ale příběh se točí především okolo „těch dalších dvou“, tedy Chasových sourozenců. Jsou to mladí dospěláci a na to, jací to jsou tragédi, tak jsem je vlastně vůbec nenáviděla. Nevěřím sama sobě, že tohle říkám, ale já si snad budu užívat ty jejich snahy o zlepšení života, které končí katastrofálně. Nedokážu přesně popsat, čím to je, že tento seriál navzdory jednomu klišé vedle druhého dokáže být snesitelný. Ale je to tak.

Plusové body za vtipnou scénu hrdiny se spolubydlící, zvlášť za tu část, kdy se dívají na Survivora – stejně jako aktuálně já! A za to, že nevyzradili spoilery, protože u Heroes vs. Villians ještě nejsem, teprve sjíždím All Stars.
  • mladší bráška
  • povedené vtipy
  • vesměs nepřechází do trapnosti
  • matka
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Destinytte

Destinytte

Na komedie teď už moc nekoukám, ale tohle jsem si pustila. Určitě budu koukat dál, zatím to vypadá dobře.
před 5 roky
sandokan555

sandokan555

Tak tuto novinku som nejako prehliadol .. myslim ze popis som zaregistroval, ale to je asi vsetko ... skusim...
před 5 roky
Nira

Nira

Nějaká komedie se mi do watchlistu docela hodí, tohle vypadá zajímavě, zkusím :-)
před 5 roky
Další články k tématu