1. 10. 2018

Novinka pod lupou: Golden Boy (Three)

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Golden Boy
Žánr Komedie
Stanice Three
Premiéra 29. 9. 2018
Vysílání čtvrtek

Délka pilotu: 22 minut

Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

V malém městečku na Novém Zélandu se začínající novinářka Mitch snaží ze všech sil vymanit ze stínu svého bratra Tamy, který je slavným rugbystou. Mitch prozatím stále pracuje v rodinné večerce. I když se ze všech sil snaží, nedokáže utéct z rodného města Crawdon. Jediné, k čemu je jí titul z žurnalistiky, je pomáhání matce, která vede místní týdenní noviny s dvaceti věrnými čtenáři. Aby toho nebylo málo, její o poznání mně chytrý bratr právě získal místo v jednom z nejpopulárnějších rugby týmů v zemi.

Trailer

trailer není

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Ach, ok, při vyhledávání informací pro článek jsem narazila na spoustu zajímavých informací. Očividně na Novém Zélandu měli jakýsi pilotový týden, ale zaznamenala jsem jen Golden Boy. Každopádně se asi vysílalo pět pilotů, ale nikde jsem se nedočetla, jestli se nějak rozhoduje o tom, které budou objednané pro seriál, nebo tam mají úplně nějaký jiný systém.

Kdybych si měla vybrat, Golden Boy by šanci nedostal. Měl sice některé světlé chvilky, ale jako celek působil hodně nudně a uspávačsky. Na to, že mělo jít o komedii, jsem se nezasmála ani jednou. Celý příběh o méně inteligentních obyvatelých maloměsta a jedné chytré holce, která je v podstatě kvůli svému selskému rozumu vyvrhelem, mi přišel hodně vytržený z reality. Jistě, je to komedie a v komediích je vše dotaženo do extrémů, ale tohle mi přijde už opravdu nereálné.

Na druhou stranu, hlavní hrdinka je docela sympatická. Škoda, že je kolem ní tolik debilních postav, takže se vám její příjemné vystupování v tom celku ztratí. Ani ona ale nedokáže zachránit tento projekt, který podle mě moc šancí na úspěch mít nebude.
  • hlavní hrdinka
  • všechny ostatní postavy a jejich chování
  • bez povedených vtipů
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu